Tatueringsborttagning

Vi tar bort tatueringen med laser

Andra behandlingar

VI UTFÖR FLERA EFFEKTIVA OCH LINDRIGA LASERBEHANDLINGAR

Vid sidan av tatueringsbehandling erbjuder vi även följande effektiva och säkra hudbehandlingar.


Pigmentbehandling med laser

En pigmentbehandling innebär att vi tar bort fläckar och olika typer av pigmentfel. Det finns ett flertal olika pigmentfläckar, där ett flertal går att ta bort med laser. Fläckarna försvinner vanligtvis helt efter endast en behandling och det tar bara 1-3 veckor att läka. Denna behandlingsform leder inte till några ärr, till skillnad från äldre metoder som frysning och behandling med diodlaser.

De pigment som vi kan ta bort med laser är bland annat följande: Åldersfläckar, ”Café au lait-fläckar”, Nevus o fota, Abnom, Lentigo med flera.

Vill du veta mer? Du är välkommen att boka tid för en kostnadsfri rådgivning!

Hudföryngring med laser/Hollywoodbehandling

Hollywoodbehandling med laser är en ansiktsbehandling som leder till föryngring genom ansiktsbehandling och peeling med laser. Efter den här behandlingen, som har fått sitt namn efter alla filmstjärnor som har dragit nytta av den, så kommer du att vara redo att gå på röda mattan redan samma dag!

Så här går en Hollywoodbehandling till i korta drag: Först tvättar vi huden noga. Därefter stryks en medicinskt aktiv carbonkräm på ansiktet. Efter att krämen har fått torka i några minuter så peelas den bort. Denna behandling ger din hud en otroligt fräsch och behaglig känsla, huden blir mjukare och smidigare och hudtonen blir utjämnad. När behandlingen är slutförd så tvättas carbonkrämen bort och ersätts med en skön eftervårdskräm. Nu är allt klart – någon eftervård behövs inte, du är redo för filmpremiären redan samma kväll!

Aknebehandling

Vi kan även erbjuda en effektiv aknebehandling med laser. Denna behandling är mycket lik Hollywoodbehandlingen och utförs på samma sätt, men den går djupare ner i huden. Området som ska behandlas stryks först med carbonkräm som är medicinskt aktiv. Efter att den har torkat en liten stund så löser lasern upp carbonkrämen, vilket ger en renare och finare hud och en minskad talgproduktion. Även bakterierna i huden reduceras vilket lindrar inflammation på ett mycket effektivt sätt.  Vår behandling med laser minskar akne-utslagen och bromsar även upp nybildning av finnar, kvisslor och utslag. Dock är det så att akne inte kan botas helt, därför bör behandlingen upprepas var fjärde vecka.

Vi innehar patientskadeförsäkring och du kan utan problem dela upp din betalning med hjälp av Klarna.

Laserbehandling i världsklass – vi tar bort din tatuering!