Tatueringsborttagning

Vi tar bort tatueringen med laser

Tatueringsborttagning

ALLT DU BEHÖVER VETA NÄR DU SKA TA BORT EN TATUERING

Våra kunders bästa är självklart i fokus för oss när vi genomför en tatueringsborttagning. Eftersom varje person och varje tatuering är unik ställer vi in maskinen för att kunna göra en optimal laserbehandling utifrån just dina egna förutsättningar.

 

Viktigt att veta inför en tatueringsborttagning:

Du måste vara fullt frisk under behandlingen. Ditt immunförsvar kommer nämligen få fullt upp med att transportera bort pigmentartiklarna efter lasern har gjort sitt. Du får heller inte ha eksem eller någon annan form av hudsjukdom i det område som ska behandlas. Du får inte ta blodförtunnande medicin eller medicin som gör dig ljuskänslig. Är du gravid eller ammar så är heller inte tatueringsborttagning aktuell. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för den som är intresserad av en tatureingsborttagning. Dessutom innehar vi patientskadeförsäkring.

Notera att vi inte tar bort tatueringar som är närmare än 2,5 centimeter från ögonen.

Innan du ska ta bort tatueringen bör du tänka på följande:

  • Inget solande de närmsta 2-4 veckorna innan.
  • Raka området som ska behandlas
  • Ta bedövande Emlasalva på området som ska behandlas. Detta bör ske minst två timmar innan behandlingen.
  • Använd inte smink, fet kräm eller olja 24 timmar innan behandlingen. Brun utan sol får du inte använda veckan innan behandlingen påbörjas.

 

Antalet behandlingar varierar

Hur många laserbehandlingar som behövs varierar beroende på flera olika orsaker. Patientens hudfärg, vilken sorts bläck som använts, hur länge sedan tatueringen gjordes och vilka färger som använts. Med vår lasermaskin, som har en tvillingpuls, försvinner tatueringen vanligen efter 4-6 behandlingar.

Du behöver inte oroa dig för några missprydande ärr när vi genomför en tatueringsborttagning. Lasern angriper bara färgpigmentet och inte hela området som behandlas. Men det är viktigt att du följer våra instruktioner för eftervård.

En vanlig fråga från kunder som ska ta bort en tatuering är om det gör ont. Jo, tyvärr kan det uppstå smärta vid behandlingen. Men vår laser är snabbast på marknaden och därför är smärtan över snabbt. Dessutom kyler vi snabbt av efteråt för att minska smärtan.

Att tänka på efter behandlingen:

Vissa biverkningar kan uppstå efter behandlingen. Ömnad, svullnad och rodnad kan uppstå de första dagarna efter behandlingen. Det kan även uppstå vätskeblåsor. Pilla inte på dem! Dessutom bör du undvika att sola de första dygnen efter behandlingen. Var även försiktig med att träna, bada bastu eller bada i klorerad pool den första tiden efter tatueringsborttagningen.

Låter du oss genomföra en tatueringsborttagning så behöver du inte oroa dig för betalningen, du kan på enkelt sätt dela upp den via Klarna!

Vill du veta mer om vår tatueringsborttagning så är du välkommen att höra av dig till oss, eller varför inte titta in hos oss på Söder i Stockholm. 

Laserbehandling i världsklass – vi tar bort din tatuering!